Continue Assurantiën & Makelaars

Persoonlijk met veel inzet

Continue Assurantiën & Makelaars is inmiddels al ruim 26 jaar een begrip in de regio Sittard.

Waar staan wij voor?

Continue Assurantiën B.V. is sinds augustus 1995 een onafhankelijk financieel advies en makelaars kantoor gevestigd aan de Baandert 3 te Sittard. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een begrip in de regio. Bij onze enthousiaste en continue goed opgeleide adviseurs en makelaars, waar het klantbelang, vakkennis en service hoog in het vaandel staat, kunt u altijd terecht voor een goed advies. Onze adviseurs begeleiden en/of bemiddelen u bij de aan- en verkoop van uw woning en bij het afsluiten van financiële producten zoals bankspaarrekeningen, hypotheken, kredieten, vermogen, schade- en inkomensverzekeringen, voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt.
Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan ons kantoor aan de Baandert 3 te Sittard waar de koffie voor u klaar staat.

Wat is voor ons belangrijk?

Actief

Op de hoogte blijven van nieuwe of aangepaste situaties? Laat dat maar aan ons over. Wij scannen de markt continue en zo krijgt u een portefeuille die volledig in uw voordeel is.

Service

Zit u met een vraag of probleem? Een belletje volstaat, en we zijn vertrokken. Toegewijd en met 26 jaar vakkennis bent u bij ons in goede handen. Zo kan u uw dag door zonder zorgen.

Deel deze pagina op: